Alle samlingerGenereltArbejdsstation
Hvordan aktiverer jeg touch keyboard på en arbejdsstation?
Opdateret over en uge siden

For at bruge personalekortet i kassen skal du aktiverer touch keyboard på en arbejdsstation.

Du kan også gøre kassen mere touch-venlig ved at aktivere 'Benyt touch'. Det gør du således: Hvordan aktiverer jeg Benyt touch på en arbejdsstation?

Du aktiverer touch keyboard på en arbejdsstation ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Arbejdsstationer.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Opret, og vælg hvilket formål arbejdsstationen oprettes.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Opsætning (nr. 1).

• Sæt flueben ved Aktiver TouchKeyboard (nr. 2).

Når funktionen er aktiveret, ser det således ud:

Knappen er ikke foldet ud:

Er ikke foldet ud.png

Knappen er foldet ud:

Er foldet ud.png