Alle samlingerFlexyLoyaltyLoyalty App
Sådan ser du kontosaldo i FlexyLoyalty app
Opdateret over en uge siden

I FlexyLoyalty app kan medlemmer se deres kontosaldo.

Her kan dine medlemmer få et overblik over, hvad de er blevet opkrævet for.
De kan se om opkrævningen er betalt eller mangler at blive betalt og dermed få overblik over deres udestående.

Funktionen er tilgængelig fra version 23.2 og frem.

Du kan se videovejledning for funktionen her: Sådan ser du kontosaldo i FlexyLoyalty app

Trin 1:

• Log ind på din Loyalty app.

• Tryk på Profil (nr. 1).

• Tryk på Kontosaldo (nr. 2).

1 pg 2.png

Trin 2:

• Her kan du se en kontooversigt med hvad der er betalt og ikke betalt (nr. 3).

• For at læse mere skal du trykke på en bestemt opkrævning. I eksemplet er det januar.

Trin 3:

• Du kan her læse mere om hvad opkrævningen indeholder (nr. 4).

• For at downloade oversigten skal du trykke på Download oversigt (nr. 5).

4 og 5.png