Alle samlingerRelease log - Nye funktioner
Version 23.1 - Restaurant - Release log
Opdateret over en uge siden

Denne release log forklarer, hvilke nye funktioner der er i version 23.1 henvendt til restaurant.

Hør vores Product Manager Morten Schmidt fortælle om de vigtigste features i version 23.1 for restauranter: Bliv klogere på de vigtigste features i version 23.1 for Restauranter

Version 23.1

• Der er tilføjet tysk som sprog til online booking.

• Dette er en tilføjelse til hvilke sprog der kan vælges på online booking.

• Der er tilføjet færøsk som sprog til online FlexyMenu

• Dette er en tilføjelse til hvilke sprog der kan vælges på online FlexyMenu.

• SalesOrder API på pos.flexybox.com understøtter nu DoNotSendConfirmation, som gør det muligt at undlade at sende den indbyggede ordrebekræftelse, hvis du ønsker at sende din egen.

• Du kan nu søge på email, når du skal finde en booking under bordreservation.

søg med email.png