Alle samlingerFlexyPOSVarer
Sådan opsætter du mængdebaseret pris
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du opsætte mængdebaseret pris på en vare.

Det er relevant, hvis du gerne vil have, at prisen på en vare skal styres baseret på antallet af varen.
Det vil gøre, at jo flere gæster der er, jo billigere bliver stykprisen for gæsterne.
Det kan f.eks. være relevant, hvis en gruppe vælger at booke et Escape Room eller en bowlingbane.

Funktionen er tilgængelig fra version 23.2 og frem.

Du kan se en videovejledning her: Sådan opsætter du mængdebaseret pris

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Kassesystem, og tryk efterfølgende på Varekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklik den pågældende vare du vil opsætte mængdebaseret pris på (nr. 1).

Trin 3:

• Tryk på Ikonet ud for Standard pris (nr. 2).

• Tryk på Mængdebaseret pris (nr. 3).

2 og 3.png

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Du kan nu indtaste Antal og Pris (nr. 4). I eksemplet koster det 20 kr. for 1 stk., 16 kr. pr. stk. for 2 stk. og 12 kr. pr. stk. for 3 stk. Det bliver derved billigere pr. stk. jo flere af varen der købes.

• Du tilføjer en ny række ved at trykke på Tilføj pris niveau (nr. 5).

• Når du er færdig med at tilføje priser, trykker du på OK (nr. 6).

• Tryk på OK i Rediger-vare-vinduet (nr. 7).

4 til 6.png

Trin 5:

Du skal nu gå til kassen

• Tryk på FlexyPOS (nr. 8).

• Tryk på Kasse (nr. 9).

8 og 9.png

Trin 6:

Online vil mængdebaseret pris virke, som det er sat op, så når du taster flere ind af en vare, så vil prisen ændre sig og give rabat efter, hvor mange du tilføjer af varen.

• Du kan ikke tykke på varen flere gange for at få rabat. Hvis du gør det, vil varen gå ind til den standard pris, som er sat på varen (nr. 10 og nr. 11).

10 og 11.png
  • Du skal i stedet trykke på det antal du vil have af varen (nr. 12). I eksemplet er det 3.

• Trykke på X-tegnet (nr. 13).

• Trykke på selve varen (nr. 14).

• Varen vil nu gå ind med den rabat, der er sat op på varen (nr. 15).

Varen vil gå fra at koste 20 kr. for 1 stk. til at koste 12 kr. pr. stk, fordi du har indtaste 3 stk. af varen.

12 til 15.png