Alle samlingerFlexyPOSGavekort, vouchers, kuponer og rabatkoderMedlemskabs rabat
Sådan sætter du kampagner / rabatter op på medlemskaber
Sådan sætter du kampagner / rabatter op på medlemskaber
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvordan du kan sætte forskellige kampagner og rabatter op på medlemskaber.

Vejledningen indeholder følgende delvejledninger:

• Generisk kampagne, første tre måneder til halv pris 500,- i stedet for 1000,-

• Fast pris på 500,- i stedet for 1000,- i hele perioden (tre måneder)

• Halv pris per måned 500,- i stedet for 1000,- frem til en specifik dato

• Fast pris på 500,- i en specifik periode på tre måneder

Generisk kampagne, første tre måneder til halv pris 500,- i stedet for 1000,-

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Kassesystem, og tryk efterfølgende på Rabatter.

Trin 2: Der åbnes til nyt vindue.

• Tryk på Tilføj eller dobbeltklik en eksisterende rabat.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tilføj og vælg den pågældende vare (nr. 2). I eksemplet koster medlemskabet normalt 1000 kr., men er i eksemplet sat ned til halv pris på 500 kr.

• Angiv rabatpris i procent under Rabatpris og sæt flueben under Procent (nr. 3).

Info: Varen, der skal have rabatten, skal have medlemskabets pålydende pris, da medlemskabspriser defineres i kontrakten og ikke ud fra varen den pålægges.

2 og 3.png

Trin 4:

• Tryk på Medlemskabsrabat (nr. 4).

• For at denne kampagne bliver generisk skal du vælge pris pr, da/måned/måned (nr. 5).

• Derudover skal du vælge Pris løber i en specifik periode ud fra startdato (nr. 6).

• Der er her to muligheder. At du definerer tre måneder eller dage (nr. 7). Vi anbefaler, at du vælger hele måneder og IKKE sætter flueben i 'Rund op til nærmeste hele periode'. Derved vil du få tre måneder med halv pris, og hvis denne rabat stopper midt på måneden, så vil de resterende dage blive opkrævet til medlemskabets pålydende pris.

Husk! Hvis du vælger at sætte flueben i 'Rund op til nærmeste hele periode', så runder den op til nærmeste måned efter kampagnen med kampagneprisen. Hvis et medlem opretter sig den 12-10-2022 og har halv pris frem til 12-01-2023, så vil medlemmet få hele januar måned for 500 kr. Derfor anbefaler vi IKKE, at du bruger Rund op til nærmeste hele periode, hvis du ønsker, at medlemmet skal betale normalpris efter endt kampagne. Vi anbefaler heller ikke 'Rund op til nærmeste hele periode' ved kampagner mellem 1-20 dage.

4 til 7.png

Her er et eksempel på, at den er generisk. Med startdato 20-10-2022 (nr. 8), 26-10-2022 (nr. 9) og 03-01-2023 (nr. 10).

Fast pris på 500,- i stedet for 1000,- i hele perioden (tre måneder)

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Kassesystem, og tryk efterfølgende på Rabatter.

Trin 2: Der åbnes til nyt vindue.

• Tryk på Tilføj eller dobbeltklik en eksisterende rabat.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tilføj og vælg den pågældende vare (nr. 2).

• Angiv rabatpris i procent under Rabatpris og sæt flueben under Procent (nr. 3).

Info: Varen, der skal have rabatten, skal have medlemskabets pålydende pris, da medlemskabspriser defineres i kontrakten og ikke ud fra varen den pålægges.

2 og 3.png

Trin 4:

• Tryk på Medlemskabsrabat (nr. 4).

• Vælg Fastpris for hele rabatperioden (nr. 5).

• Vælg Pris løber til en specifik dato og vælg dato. (nr. 6) I eksemplet er det 20-01-2023. Ved at vælge Pris løber til en specifik dato løber rabatten kun frem til den ønskede dato uanset hvornår man opretter sig.

Denne opsætning kan med fordel bruges, hvis du har åbent hus eller Black Friday, hvor tilbuddet kun tilbydes i en kort periode.
Ulempen ved denne opsætning er, at prisen er den samme uanset om medlemmet tilmelder sig i dag eller om 40 dage. Prisen vil forblive 500 kr. for perioden uanset startdato.

4 til 6.png

Her er et par eksempler med forskellige startdatoer (nr. 7 og nr. 8).

Halv pris per måned 500,- i stedet for 1000,- frem til en specifik dato

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Kassesystem, og tryk efterfølgende på Rabatter.

Trin 2: Der åbnes til nyt vindue.

• Tryk på Tilføj eller dobbeltklik en eksisterende rabat.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tilføj og vælg den pågældende vare (nr. 2).

• Angiv rabatpris i procent under Rabatpris og sæt flueben under Procent (nr. 3).

Info: Varen, der skal have rabatten, skal have medlemskabets pålydende pris, da medlemskabspriser defineres i kontrakten og ikke ud fra varen den pålægges.

2 og 3.png

Trin 4:

• Tryk på Medlemskabsrabat (nr. 4).

• Vælg Pris pr. (dag/måned/år) i rabatperioden (nr. 5).

• Vælg Pris løber til specifik dato og en dato (nr. 6). I eksemplet er det d. 21-01-2023.

Ved denne opsætning er den månedlige medlemskabspris 500 kr. indtil den specifikke dato: 21-12-2022.
Fra den 22-12-2022 frem til 31-12-2022 vil prisen være den oprindelige pålydende pris.

4 til 6.png

Her er et eksempel på hvor dan prisen skifter d. 21-12-2023:

Fast pris på 500,- i en specifik periode på tre måneder

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Kassesystem, og tryk efterfølgende på Rabatter.

Trin 2: Der åbnes til nyt vindue.

• Tryk på Tilføj eller dobbeltklik en eksisterende rabat.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tilføj og vælg den pågældende vare (nr. 2).

• Angiv rabatpris i procent under Rabatpris og sæt flueben under Procent (nr. 3).

Info: Varen, der skal have rabatten, skal have medlemskabets pålydende pris, da medlemskabspriser defineres i kontrakten og ikke ud fra varen den pålægges.

2 og 3.png

Trin 4:

• Tryk på Medlemskabsrabat (nr. 4).

• Vælg Fast pris for hele rabatperioden (nr. 5).

• Vælg Pris løber i en specifik periode ud fra start dato samt 3 og måned (nr. 6).

Denne opsætning kan bruges, hvis du ønsker at sætte en kampagne op, hvor du har en fast pris i en periode, som samtidige er generisk. Med andre ord så får medlemmet de næste 3 måneders medlemskab til 500,- uanset om medlemmet har oprettet sig den 20-10-2022 eller 01-01-2023.

Husk! Hvis du vælger at sætte flueben i 'Rund op til nærmeste hele periode', så runder den op til nærmeste måned efter kampagnen med kampagneprisen. Så hvis medlemmet opretter sig den 20-10-2022 og har fast pris på 500 frem til 21-01-2023, så vil medlemmet få hele januar måned med i de 500 kr. Derfor anbefaler vi IKKE, at du bruger 'Rund op til nærmeste hele periode', hvis du ønsker, at medlemmet skal betale normalpris efter endt kampagne. Vi anbefaler heller ikke 'Rund op til nærmeste hele periode' ved kampagner mellem 1-20 dage.

4 til 6.png

Her er et par eksempler (nr. 7 og nr. 8):