Alle samlingerGenereltDeling, bruger- og idecenter
FAQ: Hvordan laver jeg online deling af personale?
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du lave online deling af dit personale.

Det kan være relevant, hvis du bruger det samme personale i flere afdelinger. På den måde kan du synkronisere personalet i stedet for at oprette dem i alle afdelinger.

Det giver samtidig den fordel, at personalet kun får et login uanset afdeling. Vagtplaner bliver samlet under samme login - se indsæt Vagtplan: ansat i flere afdelinger

Info:

• Der synkroniseres automatisk om natten, når der er sket ændringer - enten tilføjelser eller ændringer.

• Hvis den ansatte ikke kan se den tilføjede afdeling dagen efter, skal den ansatte logge ud af workforce-appen og logge ind igen.

• Du kan altid gå ind og se om en afdeling er tilknyttet en medarbejder. Følg trin 5.

Du laver online deling af personale ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Personale (nr. 1).

• Dobbeltklikden pågældende medarbejder (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på FlexyBox-logoet (nr. 3).

• Tryk på Medarbejder funktioner (nr. 4).

• Tryk på Online synkronisering (nr. 5).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Sæt flueben ved de afdelinger der skal deles med (nr. 6).

Trin 5:
For at se om en afdeling er tilknyttet en medarbejder skal du gøre følgende:

• Log ind på FlexyPlan

• Tryk på Medarbejdere (nr. 1).

• Tryk på rediger-ikonet ved den pågældende medarbejder (nr. 2).

• Under Afdelinger kan du se hvilke afdelinger, der er tilknyttet medarbejderen (nr. 3).

Energii Mette Rosby.png
Energii Mette Rosby.png