Alle samlingerEksternt HardwareLæser, terminal og skærm
Sådan sætter du hardware op til InBody
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du sætter hardware op til InBody.

For den fulde opsætning af InBody skal du følge de forskellige vejledninger du finder her: Sådan sætter du en integration op til InBody

Trin 1:
InBody er sat til en vendingboks.

• I dette eksempel får den strøm via følgende kabel (nr. 1).

• Den får internet via følgende kabel (nr. 2).

• Der er en USB forbindelse, som går ind i selve vægten her (nr. 3). Det er et kabel, som du kan tilkøbe hos Flexybox sammen med vendingboksen.

1 til 3.png

Trin 2:

• Du kan se den anden ende af kablet (nr. 3). Her sidder det fast med en omformer, som du kan købe hos Flexybox (nr .4).

• Det hele er nu sat til, og du kan tænde for InBody.

• Du skal nu lave opsætning på selve InBody. Gå til Sådan sætter du InBody op i InBody

Info: Har du spørgsmål til opsætning af selve InBody, skal du kontakte dem.