Sådan sætter du InBody op i InBody
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du sætter InBody op i InBody.

For den fulde opsætning af InBody skal du følge de forskellige vejledninger du finder her: Sådan sætter du en integration op til InBody

Trin 1:

• Åben InBody-programmet.

• Tryk på Administrator Menu (nr. 1).

• Indtast din kode, som består af fire tal (nr. 2). Du skal kontakte InBody for at få din kode.

• Tryk på Enter (nr. 3).

2 og 3.png

Trin 2

• Gå frem til side 4 ved at trykke på pil til højre (nr. 4).

• Tryk på Serial Connect (nr. 5).

Trin 3:

• Tryk fem gangeden blå fane for oven (nr. 6).

• Ring til InBody for at få en Response Code (nr. 7).

• Tryk på Enter (nr. 8).

7 og 8.png

Trin 4:

• Når det er gjort, trykker du igen Serial Connect (nr. 9).

• Tryk fem gangeden blå fane for oven (nr. 10).

• Der kommer nu en knap med Openprotocol (One Way) (nr. 11).

• Tryk fem gange mere på den blå fane for oven (nr. 12).

• Der kommer nu en knap med Openprotocol (Two Way) (nr. 13). Det er det den skal stå på.

• Tryk på Save (nr. 14).

• Du kan nu sætte InBody op i Flexybox-systemet: Gå til Sådan sætter du du InBody op i Flexybox-systemet

10 og 11.png
12 til 14.png