Alle samlingerFlexyPOSBestillingsapp / FlexyOrder
FAQ: Hvordan opretter jeg spørgsmål på varer til bestillingsapp / FlexyOrder?
FAQ: Hvordan opretter jeg spørgsmål på varer til bestillingsapp / FlexyOrder?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan opretter jeg spørgsmål på varer til bestillingsapp / FlexyOrder?

Svar:

I systemet kan du oprette spørgsmål på varer til bestillingsapp.

Funktionen gør, at du kan styre, hvilke spørgsmål der skal stilles til kunden, hvis kunden vælger at bestille bestemte varer.

Dette kan være relevant, hvis du gerne vil huske dine medarbejdere på, at de skal spørge ind til madoplevelsen eller om kunderne ønsker flere drikkevarer til maden.

Info: Du kan se, hvordan du markerer, at spørgsmålet er blevet stillet af medarbejderen i bestillings-app'en ved at følge denne vejledning: Sådan bruger du swipe i bestillingsapp'en

Du opretter spørgsmål på varer til bestillingsapp ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk efterfølgende på Regningsliste punkter.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tilføj (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Indtast navn ved Indtast punktets navn (nr. 2).

• Tryk på pil ned ved Ikonet der vises når punktet ikke er løst og vælg et ikon, der er relevant for punktet/spørgsmålet (nr. 3).

• Tryk på pil ned ved Ikonet der vises når punktet er løst og vælg et ikon, der er relevant for punktet/spørgsmålet (nr. 4) .

Info: Ikonerne er ofte ens.

• Tryk på Tilføj (nr. 5) for at tilføje varer til punktet/ spørgsmålet.

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklik på den vare, hvor medarbejderen skal stille spørgsmålet. (nr. 6).

• Varen bliver nu tilføjet i feltet under Valgte varer (nr. 7).

• Tryk på OK.

Trin 5:

• Når du har udfyldt felterne og tilføjet varerne, skal du trykke på OK i Regningsliste punkt-vinduet for at oprette punktet/spørgsmålet.