Alle samlingerGenereltBetalingsservice - NETS, ePay og reepay
Sådan aktiverer du MobilePay Subscription (nye dashboard) - Billwerk+
Sådan aktiverer du MobilePay Subscription (nye dashboard) - Billwerk+
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du opretter en MobilePay Subscription aftale og aktiverer den i Billwerk+ Dashboard.

Før du sætter MobilePay Subscription op i Billwerk+, har du brug for en MobilePay Subscriptions aftale med MobilePay.

Husk! Du skal være sikker på, at MobilePay Subscription aftale har MPS One-off auto reserve aktiveret. Du skal have dette bekræftet af MobilePay.

Info: Har du det gamle dashboard, skal du følge denne vejledning: Sådan aktiverer du MobilePay Subscription (gamle dashboard) - Reepay

Før du begynder, skal du være sikker på, at du har "Super Manager"-beføjelser som en MobilePay bruger.

Trin 1:

• Tryk på Konfigurationer (nr. 1).

• Tryk på Betalingsmetoder (nr. 2).

Trin 2:

• Vælger MobilePay Subscriptions (nr. 3).

• Udfyld data (Butiksnavn, Momsnummer, Valuta, Landekode).

• Tryk på Opret.

• Det vil omdirigere dig til MobilePay Portalen, hvor du skal logge ind ved hjælp af dine MobilePay oplysninger.

Trin 3:

• Tryk på Tillad for at give Billwerk+ adgang til MobilePay Abonnementer. Du vil derefter blive omdirigeret tilbage til Billwerk+'s kontrolpanel.

Trin 4:

• Hvis dine MobilePay-abonnementer har mere end én udbyder (f.eks. flere mærker), skal du vælge den korrekte. De fleste forhandlere vil kun have én, og denne vil blive valgt automatisk.

Sådan gør du logoet synligt i MobilePay-appen

Det er muligt at få dit firmalogo synligt i MobilePay-appen.

1. Opret og aktiver en MobilePay Abonnementsaftale i Billwerk+-kontrolpanelet (se ovenfor).

2. Indsæt dit logo og link på https://admin.mobilepay.dk/.

3. Verificer, at alt fungerer, og lav en testbetaling.