Alle samlingerGenereltBetalingsservice - NETS, ePay og reepay
Sådan aktiverer du MobilePay Subscription (gamle dashboard) - Reepay
Sådan aktiverer du MobilePay Subscription (gamle dashboard) - Reepay
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du opretter en MobilePay Subscription aftale og aktiverer den i Reepay Dashboard.

Før du sætter MobilePay Subscription op i Reepay, har du brug for en MobilePay Subscriptions aftale med MobilePay.

Husk! Du skal være sikker på, at MobilePay Subscription aftale har MPS One-off auto reserve aktiveret. Du skal have dette bekræftet af MobilePay.

Info: Har du det nye dashboard, skal du følge denne vejledning: Sådan aktiverer du MobilePay Subscription (nye dashboard) - Billwerk+

Før du begynder, skal du være sikker på, at du har "Super Manager"-beføjelser som en MobilePay bruger.

Trin 1:

• Log ind på kundens reepay.

• I den venstre menu skal du vælge "Configuration" og derefter "Acquiring".

• Tryk på "New Acquirer".

Trin 2:

• Indtast det navn du vil have vist på din forretning.

Trin 3:

• Indtast Merchant VAT nummer (CVR-nummer) (formatet skal være: DK12345678).

Trin 4:

• Tryk på "create acquirer" i højre hjørne.

Trin 5:

• Dette vil videresende dig til MobilePay portal, hvor du skal logge ind ved brug af din MobilePay oplysninger.

Trin 6:

• Tryk på "Allow" for, at Reepay kan få adgang til MobilePay Subscriptions. Du bliver herefter ført tilbage til Reepay's dashboard.

Trin 7:

• Hvis din MobilePay Subscriptions har mere end en udbyder, er du nødt til at vælge den korrekte. De fleste forhandlere vil kun have en indløser, og den vil automatisk blive valgt.

Du har nu sat en ny MobilePay Subsciptions aftale op.

For at læse mere om, hvordan du fortsætter med den tekniske integration skal du følge dette link.

For at se reepays vejledning til aktivering skal du trykke på dette link.

Sådan får du et logo vist i MobilePay app'en

Det er muligt at få dit virksomhedslogo vist i MobilePay app'en.

Det gør du ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Opret og aktiver en MobilePay Subscriptions aftale i Reepay Dashboard (Se ovenstående).

Trin 2:

Trin 3:

• Bekræft at alt virker og lav en test-betaling.

Trin 4:

• Kontakt support team hos MobilePay. De kan aktivere forhandleren i app'en. Når kunden trykker på logoet, så vil kunden blive bedt om at gå til forhandlerens hjemmeside.