FAQ: Hvordan opdeler jeg reservationer på App.flexybox.com?

Spørgsmål:

Hvordan opdeler jeg reservationer på App.flexybox.com?

Svar:

I systemet kan du opdele reservationer på app.flexybox.com så eksempelvis Takeaway gæster ikke tæller med. Dette gør du ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Du skal først opsætte en Restaurant bruger begrænsning. Det gør du ved at følge denne vejledning: Restaurant bruger begrænsning

• Herinde skal du opsætte hvilket område som Takeawaygæster skal være under (nr. 1) samt at funktionen er totalt for hele dagen (nr. 2).

Husk! Hvis du har andre Restaurant bruger begrænsninger, skal de andre defineres til hvilke områder de hører under.