Sådan bruger du App.flexybox.com
Opdateret over en uge siden

App.flexybox.com er en browser based booking funktion.

Denne bruges, så det bliver lettere at skabe en oversigt over borde, bookinger og dage. Det giver samtidig et arbejdsflow i restauranten, der gør det muligt at delegere arbejdsopgaverne til de forskellige afdelinger, så bordene bliver klar til at tage nye kunder ind så hurtigt som muligt.

Sådan bruger du App.Flexybox.com

Aktivering af App.flexybox.com

App.flexybox.com er som standard automatisk aktivt. Alle medarbejdere med en e-mail og en kort kode indtastet i FlexyPos kan logge ind på siden.

Brugeroversigten

• Nedenstående billede viser, hvordan det ser ud, når du er logget ind på app.flexybox.com (nr. 1). Du logger ind med e-mailadresse og kort kode, som står under FlexyNet i det gamle kundekartotek.

Følgende funktioner vil nu blive gennemgået: Tjener, Køkken, Booking, Ansvarlig, Afrydder og oversigt.

Tjener

• Tryk på Tjener for at åbne funktionen. Der kommer nu information om bookinger på dagen.

• Ved den første grønne pil (nr. 2) står der, hvem bordet er booket til.

• Ved den næste grønne pil (nr. 3) står der, hvem der har lavet bookingen.

• Til højre kan du skrive en kommentar til bookingen (nr. 4).

• Trykker du på en booking, åbnes der et vindue, hvor du kan melde gæster som ankommet (nr. 5) eller delvist ankommet (nr. 6). Du bekræfter din handling med din korte kode i feltet (nr. 7).

• Hvis du har meldt gæsten ankommet, vil den stå som grøn i oversigten.

• Hvis du melder gæsten delvist ankommet, vil den stå som gul i oversigten.

Walk in

Hvis et bord er blevet frigivet fra den ansvarlige, kan du gå ind og markere bordet ved at trykke på Benyt bord (nr. 8).

Der åbnes et nyt vindue.

• Du vælger her Antal gæster (nr. 9) og skriver kort kode (nr. 10).

Køkken

Køkkenoversigten er en oversigt, som kan bruges af køkkenet til at se, hvor mange bookinger (nr. 11) der er på den pågældende dag (nr. 12), og hvordan bookingerne er spredt ud over dagen (nr. 13).

Booking

• Booking kan bruges til at oprette bookinger på (nr. 14).

• Det område, du ser markeret med gult, er det, som står efter bookingerne (nr. 15).

Ansvarlig

Workflowet for den ansvarlige vil være at holde øje med, om der er nogle borde, som skal afryddes i restauranten.

• Hvis nogle gæster er gået og et bord mangler at blive afryddet, kan du gå ind og trykke på Kræv opdækning (nr. 16).

• Når bordet er kommet tilbage fra afrydderen, skal du frigive bordet, så der kan oprettes nye bookinger/walkins på det. Tryk på Frigiv bord (nr. 17).

• Når du har trykket på kræv opdækning, har du mulighed for at sende en besked til afrydder, hvor du beder om, at bordet skal afryddes og dækkes op til et antal pladser (nr. 18 og nr. 19). Eller du kan markere bordet som ledigt (nr. 20), og sende det til checkin tjeneren.

Afrydder

Fanen afrydder bliver brugt til at kunne se, hvilke borde der er blevet sendt til afrydning af den ansvarlige.

• Afrydderne vil se nedenstående billede (nr. 21).

• Herefter bør de gå ud og gøre bordet klar og sende det tilbage til den ansvarlige. Dette gøres ved at trykke på bordet.

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Marker som opdækket (nr. 22) og derved sendes det tilbage til den ansvarlige.

Oversigt

Oversigt bliver brugt, hvis du har flere afdelinger. Her kan du gå ind og se samtlige afdelinger, og hvor mange borde der er blevet booket i hver afdeling.