Alle samlingerGenereltTilbudssystem
FAQ: Hvordan linker jeg direkte til online tilbud?

Spørgsmål:

Hvordan linker jeg direkte til online tilbud?

Svar:

I systemet kan du linke direkte til et specifikt tilbud. Funktionen gør, at du kan sende kunder direkte til et event eller lignende. Det gør processen kortere for kunden og øger chancen for salg og deltagelse.

Du linker direkte til online tilbud ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Du skal først oprette selve tilbuddet. Det gør du ved at følge vejledningen: Tilbuds opsætning

Kom derefter tilbage til denne vejledning.

Trin 2:

• Inde under det aktuelle tilbud, som du har oprettet, trykker du på Online (nr. 1).

• Du skal bruge det specifikke tilbuds URL, som du finder i feltet under Online bordbestilling - Direkte link til tilbud (nr. 2) til at linke til det aktuelle tilbud.

• Tryk på Gem for at lukke tilbuddet.