Alle samlingerGenereltRettigheder
Hvordan aktiverer jeg, at man kan gå til kasse ved oprettelse af kontrakt?
Hvordan aktiverer jeg, at man kan gå til kasse ved oprettelse af kontrakt?
Opdateret over en uge siden

I systemet kan aktivere om man kan gå direkte til kassen, når man har oprettet en kontrakt.

Det gør det muligt at optimere mulige betalingsmetoder ved oprettelse, så medarbejderne kun har de muligheder, der giver mening for dem.

Funktionen er tilgængelig fra version 23.1 og frem.

Du aktiverer at man kan gå til kasse ved oprettelse af kontrakt ved at følge disse trin:
Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Funktioner og rettigheder.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den pågældende gruppe, der skal have rettigheden (nr. 1).

• Tryk på Kunder (nr. 2).

• Rul ned indtil du kommer til Gå til kasse ved kontrakt oprettelse (nr. 3).

• Vælg om du vil have aktiveret denne.

1 til 3.png