Sådan opretter du en afmeldingsbegrundelse af kontrakt
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du oprette en årsag/begrundelse til afmelding af kontrakt.

Det kan være relevant, da det er interessant at finde ud af, hvorfor en kunde stopper sin kontrakt. Afmeldingsbegrundelser benyttes til PBS kontrakter.

Du kan aktivere, at kunder kan opsige deres medlemskab online ved at følge denne vejledning: Sådan aktiverer du, at kunder kan opsige medlemskab online

Denne vejledning indeholder tre delvejledninger:

• Sådan opretter du afmeldingsbegrundelse

• Sådan bruger du afmeldingsbegrundelse

• Sådan vælger du afmeldingsbegrundelse ved rykkerprocedure

Sådan opretter du afmeldingsbegrundelse

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk efterfølgende på Afmeldings begrundelser.

Trin 2:

• Tryk på Tilføj for at oprette en ny kontrakt afmeldings begrundelser (nr. 1).

• Der åbnes et nyt vindue. Angiv navn på Afmeldings begrundelse (nr. 2). Det kan eksempelvis været Flyttet (Kunden er flyttet), Pris (Medlemskabet er for dyrt), Sygdom (Kunden stopper pga. sygdom) eller Skiftet center (Kunden har valgt andet center).

• Tryk på pil ned ved Opsigelses besked skabelon (nr. 3) og vælg skabelon. Det kan eksempelvis være Kontrakt opsigelse eller Kontrakt forlængelse.

• Vælg om begrundelsen skal være Upåvirkelig (nr. 4). Afmeldingsbegrundelsen er upåvirkelig, hvis det er noget, du ikke kunne have undgået som eksempelvis at kunden flytter eller dør.

• Vælg om afmeldingsbegrundelsen skal kunne bruges af kunder (nr. 5). Hvis der er sat flueben ved denne, kan kunder vælge begrundelsen, hvis de afmelder deres medlemskab online.

Info: Opsig medlemskab-knappen vil kun være synlig online og i appen, hvis du sætter flueben i Kan bruges af kunder. Hvis ikke der er flueben, vil knappen ikke være synlig for medlemmer.

• Tryk på OK for at oprette kontrakt afmeldingsbegrundelsen.

Sådan bruger du afmeldingsbegrundelse

Når du stopper en kundens kontrakt, vil det være muligt at vælge den begrundelse, du har oprettet ovenfor. På den måde bliver du klogere på, hvorfor kunden stopper.

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personale kartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklikden pågældende kunde (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Medlemskaber (nr. 2).

• Tryk på den pågældende Kontrakt (nr. 3).

• Tryk på Stop Kontrakt (nr. 4).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Begrundelse (nr. 5), og vælg den begrundelse, du har oprettet.

Sådan vælger du afmeldingsbegrundelse ved rykkerprocedure

Når kundens kontrakt stopper automatisk som en del af de rykkere, der bliver sendt ud til kunden, kan du vælge en årsag, som systemet vil bruge.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Medlemskaber (nr. 1).

• Rul ned indtil du kommer til Afslut kunde - opsigelses grund.

• Tryk på pil ned ved Afslut kunde - opsigelses grund (nr. 2) og vælg afmeldingsbegrundelse.