Alle samlingerFlexyCRMTriggersystem
Sådan tester du en regel for en trigger
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du tester en regel for en trigger.

Det gør det muligt at teste triggere med det samme og se om de gør, som forventet. Du behøver derved ikke vente på en bestemt dato eller tidspunkt for at se, hvordan triggeren reagerer.

Funktionen er tilgængelig fra version 23.1 og frem.

Du tester en regel for en trigger ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk efterfølgende på Triggersystem.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg fanen for triggeren (nr. 1).

• Vælg den pågældende trigger du vil teste eller opret en ny (nr. 2).

1 og 2.png

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Opsæt triggeren (nr. 3).

• Tryk på Test regel (nr. 4).

Reglen på triggeren vil nu blive testet.

3 og 4.png