Alle samlingerFlexyBookBooking / Reservation
Sådan aktiverer du synlighed for gennemsnitspris pr. gæst ved online booking
Sådan aktiverer du synlighed for gennemsnitspris pr. gæst ved online booking
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du aktivere synlighed for gennemsnitspris pr. gæst ved online booking.

Gennemsnitsprisen er relevant, hvis dit bookingflow er sat op til at være pr. person. Prisen bliver nemlig udregnet ud fra antal valg på bookingsiden.

Et eksempel kunne være, hvis gæsten vælger 8 gange buffet og 8 gange bowling pr. person med 8 gange skoleje. Så vil hele beløbet kunne divideres med 8.

Hvis gæsten derimod vælger 2 bowlingbaner, vil gennemsnitsprisen være baseret på de 2 baner, selvom der i princippet kan være op til 12 personer på de 2 baner. I dette tilfælde giver gennemsnitsprisen ofte ikke mening.

Funktionen er tilgængelig fra version 24.2 og frem.

Info: Fra 24.2 vil gennemsnitspris pr. gæst ikke længere som standard blive vist på online aktivitetsbookingsiden; Flexybook.flexybox. Hvis du fortsat gerne vil have, at gennemsnitsprisen er synlig, skal du aktivere funktionen.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2:

• Tryk på pil ned ved Booking systemer (nr. 1).

• Tryk på Online aktivitetsbooking (nr. 2).

• Sæt flueben ved Vis pris pr. gæst, for at aktivere funktionen (nr. 3)

• Tryk på OK for at gemme ændringen.

Trin 3:

• Når funktionen er aktiveret, vil den blive vist ved online booking på ordreoversigten.