Alle samlingerFlexyLoyaltyLoyalty App
Sådan sætter du en dedikeret beacon knap op i Loyalty App (vending/automat, dør/fremmøde, arbejdsstation)
Sådan sætter du en dedikeret beacon knap op i Loyalty App (vending/automat, dør/fremmøde, arbejdsstation)
Opdateret over en uge siden

Det er nu muligt at oprette en dedikeret knap til f.eks. en vending automat.

Det har indtil nu kun været muligt at have alle beacon drevet enheder i én knap på appen. Det er nu muligt at have flere knapper, som styrer følgende:

• Vending/automat

• Dør/fremmøde

• Arbejdsstation

Funktionen er tilgængelig fra version 2.18.22 af appen.

Info: Den nuværende ”Beacon Menu”-knap kan stadig bruges som en generisk knap i appen, hvor alle enheder, som er sat op til beacon, vil være synlig. Vil du gerne sætte flere knapper op i appen, så, anbefaler vi, at du fjerner den generiske "Beacon Menu" knap.

Hvordan tilføjer jeg de forskellige knapper?

OBS! Hvis du ikke har sat systemet op til at styre vending automat, dør eller arbejdsstation, så skal du gøre følgende:

Vending:

Hvordan tilføjer jeg en beacon i Loyalty Builder?

• Her er en guide til hvordan du både finder info på din beacon og indsætter disse info i vores Loyalty Builder: Kom godt i gang: Beacon

Dør/fremmøde: