Kom godt i gang: Beacon
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du sætter en beacon op.

Trin 1:

• Download IBKS Cofig tool i Google Play eller App Store på din telefon.

• Åben appen.

• Tryk på den blå cirkel i højre nederste hjørne. Appen søger nu efter beacons.

• Når din beacon er synlig, skal du trykke på den blå cirkel igen for at stoppe søgningen.

• Tryk på din beacon i appen.

• Indtast password: Prøv først at bruge følgende kode: 5700-00000-00000-00000-00000-000 Hvis koden ikke virker, skal du bruge følgende kode (0x36): 000000000000000000000000000000000000

• Tryk på Unlock

Info: Hvis du oplever, at passwordet ikke bliver godkendt, kan det skyldes, at du har en version på din iPhone, som appen ikke understøtter. Vi anbefaler derfor, at du bruger en Android smartphone. Hvis dette ikke virker, skal du kontakte Flexybox.

Trin 2:

HUSK! Notér ID'et ned, da du skal bruge det, når du sætter din beacon op.

Info: ID'et hedder UUID eller UID på din beacon, og i opsætningen af beacon hedder den ID. ID’et er på 32 tegn, men du skal indtaste 36 tegn. Derfor skal der indsættes bindestreg i følgende format:

00000000-0000-0000-0000-000000000000

Du skal indtaste ID'et i FlexyLoyalty builderen, som bliver forklaret i trin 4.

Trin 3:

HUSK! Notér major ID og minor ID ned, da du skal bruge det, når du sætter din beacon op.

Trin 4:

• Når du har fundet de nødvendige informationer om ID på din beacon, skal du sætte din beacon op. Det gør du ved at følge denne vejledning: Sådan sætter du en beacon op