Sådan sætter du en integration op til Business Central

Direkte bogførings integration til Business Central

Opdateret over en uge siden

I systemet kan du sætte en integration op til Business Central.

Denne kan bruges som bogføringssystem. Integrationen benytter sig af standard APIer fra Microsoft.

Integrationen er tilgængelig fra version 24.2 og frem

Trin 1:

• Tryk på Opsætning og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2:

• Tryk på pil ned ved Integrationer (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved Bogføring (nr. 2).

• Tryk på Business Central (nr. 3).

• Angiv navn kassekladde (nr. 4). Dette er vigtigt for at systemet kan sende data til den rigtige kassekladde.

• Angiv ClientId, ClientSecret, TenantId og CompanyId (nr. 4). Disse oplysninger skal du have fra din BusinessCentral konsulent.

• Tryk på OK for at gemme opsætningen (nr. 5).

Vælg det aktive bogføringssystem.

Når integrationen er aktiveret skal den vælges som det aktive økonomisystem. Det gøres som vist her:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2:

• Tryk på pil ned ved Kassesystem (nr. 1).

• Tryk på Bogføring (nr. 2).

• Tryk på pil ned ved Økonomisystem og vælg BusinessCentral (nr. 3).

• Tryk på OK (nr. 4).

Momsbogføringsgrupper

Med BusinessCentral kan det være nødvendigt at bogføre på forskellige momsbogføringsgrupper på samme konto nummer, fx hvis der sælges til EU eller Udland.
Dette gøres ved at ændre moms koden til at indholde både momskode og momsbogføringsgruppe.

Eksempel
MOMS25|EU

Første del er momskoden, efterfulgt af | og så momsbogføringsgruppen..

Bankkonti

For at bogføre posteringer direkte på en bank konto i stedet for en almindelig konto skal konto nummeret på bankkontoen bruges i stedet for.
Systemet vil selv genkende at der er tale om en bankkonti og bogføre korrekt.