Alle samlingerFlexyPOSKasse, regninger, betalinger
Sådan sætter du en udbetalingstype op til at kræve bilag og advare om manglende bilag ved dagsafslutning
Sådan sætter du en udbetalingstype op til at kræve bilag og advare om manglende bilag ved dagsafslutning
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du sætte en udbetalingstype op til at kræve bilag og advare om manglende bilag ved dagsafslutning.

Funktionen er tilgængelig fra version 24.2 og frem.

Du kan se en videovejledning her: Sådan aktiverer du krav om bilag ved deponering

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox administration.

• Tryk på Kassesystem, og tryk efterfølgende på Ind/Udbetalingstyper.

Trin 2:

• Tilføj en ny eller vælg en eksisterende (nr. 1 og nr. 2).

• Sæt flueben i Advar ved dagsafslutning hvis der ikke er registreret en betaling (nr. 3).

• Sæt flueben i Påkræv vedhæftning (nr. 3).