Alle samlingerFlexyLoyaltyLoyalty App
Sådan indrapporterer du fejl på Loyalty app
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du indrapporterer fejl på Loyalty app:

OBS: Det er vigtigt, at indrapporteringen sker uden at have genstartet appen, da de logs, der bliver sendt kun har udgangspunkt i den aktive version af appen.

Trin 1:

• Optag skærmen.

Trin 2:

• Genskab udfordringen.

• Giv en kort beskrivelse af hvad der forgår, eller hvad du forsøger at gøre.

Trin 3:

• Hvis ikke det er tydeligt i videoen, skal du fortælle tidspunktet for, hvornår fejlen er sket. Det kan f.eks. være "fremmødeknappen bliver trykket på kl. 10.23 til holdet. Jo flere eksempler, jo bedre.

Trin 4:

• Tryk på Profil

• Tryk på About

• Tryk på Send logs, når fejlen er genskabt.