Alle samlingerGenereltDIBS / Kortoplysninger
Sådan får du automatisk kortopdatering
Opdateret over en uge siden

I Flexybox har vi netop lanceret en ny funktion, der automatisk opdaterer kortoplysninger på medlemmer, hvis deres betalingskort udløber eller spærres.

Du undgår derved, at betalinger ikke kan gennemføres, og medlemmerne slipper for manuelt at opdatere deres kortoplysninger. Det betyder samtidig færre rykkere og unødvendig administration fra din side, og du sikrer en bedre oplevelse for dine medlemmer.

Hvordan fungerer det?

Når et medlems kort udløber, trækker vi automatisk betalingen fra deres nye kort. Denne funktion sparer dig tid og reducerer manuelt arbejde med at sende rykkere til disse kunder, som typisk svarer til ml. 0-1% af dine medlemmer hver måned. Det vil samtidig gøre, at du vil kunne fokusere på det, der er vigtigst – at levere en god fitnessoplevelse.

Tilføj automatisk kortopdatering

Hvis du ønsker automatisk kortopdatering, skal du blot sende en mail til os på [email protected], så aktiverer vi funktionen for dig.

Såfremt du på et senere tidspunkt ikke ønsker funktionen alligevel, så kan vi også deaktivere den for dig.

Bemærk: Automatisk kortopdatering er kun gældende for medlemmer hvis kort er udløbet eller spærret, og som har Visa eller Mastercard. Det er ikke gældende for Dankort. I Danmark skifter vi i gennemsnit kort hver 3-4 år., hvorfor det kun er en lille del af dine medlemmer hver måned, hvor funktionen vil træde i kraft.

Der bliver pålagt følgende gebyrer for de overførsler, der måtte komme hver måned.

• 3,53 kr. pr. automatisk kortopdatering

Det samlede beløb for gebyr vil tydeligt fremkomme på din faktura i de måneder, hvor der er kortopdateringer for dine medlemmer.

Hvis ingen af dine medlemmer har behov for at få opdateret deres kort, vil der ikke være nogen omkostninger. Processen kører automatisk, så du behøver ikke at foretage dig yderligere.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om fordelene ved automatisk kortopdatering, er du velkommen til at kontakte os.