FlexyCRM
Rykkersystem
Sådan sætter du helt / delvist automatisk rykkersystem op
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvordan du aktiverer og sætter helt / delvist automatisk rykkersystem op.

Det er relevant, hvis du selv gerne vil have indflydelse på, hvad der skal ske automatisk, og hvad du gerne vil gøre manuelt, når det kommer til rykkersystemet.

Det kan eksempelvis være, hvis du vil have, at rykkerne automatisk sendes ud, men at du manuelt vil sende kunderne til inkasso.

Funktionen er tilgængelig fra 20.6 og frem.

Info: Hvis du bruger Intrum, skal du sætte handlinger/funktioner op ved et rykkertrin ellers vil det ikke fungere korrekt. Du sætter dette op ved at følge denne vejledning: Hvordan sætter jeg handlinger/funktioner på et rykkertrin?

Du aktiverer, at rykkersystemet bliver helt eller delvist automatisk ved at følge disse trin:

Trin 1:

Du skal først aktivere funktionen.

Info: Denne funktion er kun synlig for medarbejdere i FlexyBox.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Generelt (nr. 1).

• Tryk på Nye funktioner (beta) (nr. 2).

Rul ned indtil du kommer Automatisk rykkersystem med teksten: Bemærk at dette ikke vil gøre alle rykkere automatiserede. Det vil blot give muligheden for at man kan sætte sit rykkersystem op til at være helt eller delvist automatisk.

• Sæt flueben for at aktivere funktionen (nr. 3).

• Tryk på OK for at gemme ændringen.

Trin 3:

Du skal efterfølgende gå ind i rykkerproceduren og sætte flueben i de trin, der skal automatiseres.

Husk! Det er vigtigt, at alle trin er sat korrekt op med korrekt sortering og sat op til enten at sende mail eller sms. Ellers vil det gå i stå.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk efterfølgende på Rykker procedure.

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklikden pågældende rykkerprocedure (nr. 4).

• Sæt flueben i de trin, der skal automatiseres (nr. 5).

• Tryk på Gem ændringer (nr. 6).

Trin 5:

Hvis du allerede har igangværende rykkere i rykkersystemet, kan du ud fra hvert medlem sætte flueben ved automatisering, hvorefter den vil sende næste rykker dagen efter.

• Tryk på Vis (nr. 7), og tryk derefter på Rykker system (nr. 8).

• Sæt flueben ved Automatisk (nr. 9).

7 til 9.jpg