Alle collectiesOffers_setup
Hoe link ik rechtstreeks naar online aanbiedingen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het systeem kun je rechtstreeks naar een specifieke aanbieding linken. Met deze functie kun je klanten rechtstreeks naar een evenement of iets dergelijks sturen. Het verkort het proces voor de klant en verhoogt de kans op verkoop en deelname.

Volg deze stappen om rechtstreeks naar online aanbiedingen te linken:
Stap 1:

Kom dan terug naar deze gids.
Stap 2:

• Klik onder de huidige aanbieding die je hebt aangemaakt op Online (nr. 1).

• Je moet de URL van de specifieke aanbieding gebruiken die je vindt in het veld onder Online table reservations – Direct link to offer (nr. 2) om naar de huidige aanbieding te linken.

• Druk op Save om de aanbieding te sluiten.