Alle collectiesReports_and_templates
Een itemrapport aanmaken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het systeem kun je een itemrapport aanmaken.

Hier kun je het rapport aanpassen zodat het de gewenste items bevat.

Stap 1:

• Druk op Show en vervolgens op Daily summary.

Stap 2: Er wordt een nieuw venster geopend.

• Druk op Art. view (nr. 1).

• Er wordt een nieuw venster geopend. Druk op Edit Reports (nr. 2).

Stap 3: Er wordt een nieuw venster geopend.

• Druk op Create New (nr. 3).

Stap 4: Er wordt een nieuw venster geopend.

• Voer de naam van het rapport in bij Report name (nr. 4).

• Klik op Add group (nr. 5) en kies de itemgroepen die in het rapport moeten worden opgenomen.

• Klik op Add item (nr. 6) en kies de items die in het rapport moeten worden opgenomen.

• Druk op OK.

Stap 5:

• Het rapport wordt nu toegevoegd aan het overzicht (nr. 7).

• Druk op het kruisje in de rechterbovenhoek (nr. 8).

Stap 6: Volg deze stappen om het rapport te bekijken:

• Druk op de pijl omlaag bij Itemoverzichtsrapporten (nr. 9) en kies het rapport dat je net hebt aangemaakt.

• Druk op de drie puntjes bij First day en Select to day (nr. 10) en kies de periode.

• Druk op Print (nr. 11).