Hvad betyder oprettet/ændret/slettet af CloudSync?
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvad oprettet/ændret/slettet af CloudSync betyder.

Når CloudSync brugeren optræder i logs, så betyder det, at ændringen, du kigger på, er oprettet et andet sted. Den korrekte log (hvilken medarbejder, arbejdsstation og tidspunkt) vil fremgå det sted.

Hvis du ser CloudSync på https://v2.flexybox.com, så betyder det, at ændringen er sket via FlexyBook klienten (dvs. det system der installeres på en Windows computer).

Hvis du ser CloudSync i FlexyBook klienten, så betyder det, at ændringen er sket via https://v2.flexybox.com.

Bemærk: Hvis dit system synkroniserer ændringer imellem flere afdelinger, kan du også opleve CloudSync pga. ændringer sket i en anden Afdeling. Her vil du kunne finde den rigtige log i den afdeling, hvor rettelsen faktisk er foretaget af en bruger.

Hvis du f.eks. ønsker at finde ud af, hvad der er sket på en tidsregistrering, hvor der på https://v2.flexybox.com står, at den er oprettet af CloudSync, skal du i stedet starte FlexyBook klienten, gå i lønoversigten og trække loggen for den samme vagt frem.

Vi arbejder på, at dette ikke skal være nødvendigt, men ovenstående er på nuværende tidspunkt det du kan gøre, for at finde den rigtige log.