Alle samlingerFlexyBIRapporter og skabeloner
FAQ: Hvordan laver jeg filtrering på rapporter?
Opdateret over en uge siden

I systemet laver du filtrering på rapporter.

I eksemplet vises, hvordan du filtrerer på varegruppenavn.

For yderligere information omkring FlexyBox rapportsystem se: XtraReport

Husk! FlexyBook benytter sig af XtraReport til skabeloner. Dette er et eksternt program. Du kan se mere om mulighederne med XtraReport ved at trykke her

Info: Alternativt tilbyder FlexyBox at tilpasse disse rapporter. Dette er en opgave, der er uden for den normale supportaftale, og den vil blive takseret til gældende timepriser.

Bemærk: Flexybox supporterer ikke XtraReport

Du laver filtrering på rapporter ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Dokument skabeloner.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den pågældende dokument skabelon (nr. 1). I eksemplet vælger vi Reservations oversigt.

• Tryk på Redigér skabelon (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den detail, du ønsker at filtrere (nr. 3).

• Tryk på det der skal filtreres på (string) (nr. 4).

• Tryk på plus (nr. 5), hvorefter et nyt filter laves.