Alle samlingerGenereltSpørgeskema
Sådan designer du spørgeskema i FlexyMarketing
Opdateret over en uge siden

I FlexyMarketing kan du få et spørgeskema til at se præsentabel ud for kunder.

Før du går i gang med at designe dit spørgeskema, skal du oprette spørgeskemaet med alle de spørgsmål, som du gerne vil stille dine kunder. Se vejledningen: Opret Spørgeskema - Flexymarketing

Sådan designer du spørgeskema

Trin 1:

• For at komme i gang skal du ind på: www.flexymarketing.dk

• Log ind med den mail og kode du har fået tildelt til dette (nr. 1).

Trin 2:

• Tryk på Design (nr. 2).

Du har nu følgende fem muligheder:

• Top (nr. 3): Du kan her lave/rette/redigere/fjerne et felt i toppen af dit spørgeskema. Dette egner sig godt til en overskrift.

• Indhold (nr. 4). Du kan her redigere indholdet i dit spørgeskema. Det kan eksempelvis være farve på dine spørgsmål/svar, skrifttype, højde og brede på dit spørgeskema samt placering på siden.

• Knapper (nr. 5). Du kan her redigere de knapper, du kan have på siden. Det kan eksempelvis være navn på knapperne, næste/forrige side, færdig knap og indstil "færdig" knappen til at sende kunden til f.eks. jeres hjemmeside, når de er færdige.

• Bund (nr. 6). Det er ligesom Top. Du kan her lave et felt i bunden af dit spørgeskema. Det kan eksempelvis være side 1/1.

• Baggrund (nr. 7). Du kan her redigere baggrunden - både baggrunden på spørgeskemaet (Indre baggrund) og på den hjemmeside hvor det bliver vist (Ydre Baggrund)

Husk: Hvis du vil tilføje et billede, så skal billedet ligge på en hjemmeside, for at programmet kan hente det ind.