Alle samlingerGenereltSpørgeskema
Sådan trækker du statistik for spørgeskema på FlexyMarketing
Sådan trækker du statistik for spørgeskema på FlexyMarketing
Opdateret over en uge siden

I FlexyMarketing kan du trække statistik på dine spørgeskemaer.

Dette er relevant, når du har sendt en masse spørgeskemaer ud og gerne vil lave statistik over de svar, som du har modtaget.

Sådan trækker du statistik for spørgeskema på FlexyMarketing

Trin 1:

• Angiv brugernavn ved User name og kode ved Password, og tryk på Log på (nr. 1).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Spørgeskema (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Statistik (nr. 3).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

Du skal nu vælge, hvilket spørgeskema du vil trække statistik på, og hvor det kommer fra.

• Angiv hvilket spørgeskema der skal trækkes svar fra ved Spørgeskema (nr. 4).

• Angiv hvilken gruppe det skal gælde for ved Grupper (nr. 5).

• Angiv hvilket center der skal bruges svar fra ved Center (nr. 6).

Herefter skal du vælge, hvad du vil se under Filter.

• Sorteret basseret på Reservationsdato ved Reservation dato (nr. 7)

• Sorteret baseret på Svardato ved Svar dato (nr. 8).

• Centeroversigt. Den viser dig navnet på det valgte center med antal point, antal besvarelser og antal afsendte spørgeskemaer (nr. 9).

• Detaljer. Du vil her få en oversigt over hele dit spørgeskema med alle svarmuligheder. Dette vil vise dig, hvor ofte (både antal og procentvis) de forskellige svar bliver valgt (nr. 10).

• Besvarelser. Du får her en liste over alle besvarelser, hvor du har mulighed for at gå ind og se og læse hvert enkelte spørgeskema.

• Vælg periode fra og til (nr. 12).