Alle samlingerFlexyPOSBookingregel
Sådan tilføjer du bookingreglen: Sende spørgeskema fra FlexyMarketing til kunder
Sådan tilføjer du bookingreglen: Sende spørgeskema fra FlexyMarketing til kunder
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du tilføje en bookingregel, som sender spørgeskema fra FlexyMarketing til kunder.

Trin 1:

• Tryk på OPSÆTNING, og tryk derefter på FLEXYBOX ADMINISTRATION.

• Tryk på BOOKING OPSÆTNING, og tryk efterfølgende på BOOKING REGLER.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på OPRET NY (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv navn på bookingreglen (nr. 2).

• Tryk på det grønne plus under Handling (nr. 3).

• Tryk på Send en email og/eller SMS (nr. 4).

• Tryk på Fortsæt (nr. 5).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv tidspunkt for udførsel (nr. 6). I eksemplet er det 1 minut efter at reservationen er afregnet.

• Vælg den skabelon, der skal sendes ud (nr. 7). I eksemplet er det kopi af Tak for besøget.

• Sæt flueben ved Send Email og Vedhæft pdf dokument (nr. 8). Du kan alternativt sende spørgeskemaet via sms med link til spørgeskemaet. I så fald skal du også sætte flueben ved Send SMS.

• Vælg det Spørgeskema, du har oprettet på FlexyMarketing, som du vil sende ud (nr. 9).

• Tryk på Gem (nr. 10).

Trin 5: Handlingen er oprettet.

Bookingreglen kan nu se ud som vist i følgende eksempel. Denne bookingregel gør, at kunder vil modtage en mail med et vedhæftet spørgeskema et minut efter at reservationen er afregnet.

• Tryk på Gem ændringer. Du har nu tilføjet bookingreglen.