Alle samlingerFlexyBIRapporter og skabeloner
Hvordan indsætter jeg link til betalingskort i SMS ved oprettelse af nye kundekontrakter
Hvordan indsætter jeg link til betalingskort i SMS ved oprettelse af nye kundekontrakter
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du indsætte link til betalingskort i SMS, når du opretter en nye kundekontrakt nede i dit center.

Det er en fordel, da kunden kan tilføje sit betalingskort med det samme på sin telefon, hvilket også sikrer, at dit center lever op til GDPR-reglerne.

Før i tiden har mange centre vendt skærmen og bedt kunderne om at taste deres informationer på betalingskort. Dette er nu blevet en del mere bøvlet, da kunderne skal bruge NemID for at tilføje kortet.

OBS: Vær opmærksom på, at hvis du har en lokal server, skal du sørge for, at portene er åbne på jeres netværks udstyr ellers vil det ikke virke.

Funktionen er tilgængelig fra 21.3.167

Du indsætter link til betalingskort i SMS ved oprettelse af nye kundekontrakter ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Dokument Skabeloner.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Rul ned i venstre side indtil du kommer til Ny kundekontrakt (trigger).

• Tryk på Ny kundekontrakt (trigger) (nr. 1).

• Tryk på SMS (nr. 2).

• Træk CardPaymentLink ind i SMS-beskeden der hvor du ønsker linket skal være (nr. 20).

• Tryk på Gem for at gemme ændringen (nr. 4).