Sådan opretter du et medlem og medlemskab (online kortbetaling)
Sådan opretter du et medlem og medlemskab (online kortbetaling)
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du opretter et medlem og tilknytter et medlemskab.

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek (nr. 1 og nr. 2).

Trin 2:

• Tryk på Ny (nr. 3).

Trin 3:

• Udfyld som minimum felterne for telefonnummer, navn og e-mail (nr. 4 til nr. 6). Det er vigtigt, hvis du skal kontakte medlemmet senere.

• Hvis du har flere afdelinger, skal du vælge, hvilken afdeling medlemmet tilhører (nr. 7).

Trin 4:

• Tryk på Medlemskaber (nr. 8).

• Tryk på Ja for at gemme medlemmet (nr. 9).

Trin 5:

• Tryk på Nyt medlemskab (nr. 10).

Trin 6:

• Vælg det ønskede medlemskab fra listen (nr. 11).

• Under Detaljer kan du indstille start- og slutdato (nr. 12). Hvis slutdatoen er tom, fortsætter medlemskabet indtil det opsiges.

• Under Betaling vises oprettelsesgebyr, pris og eventuel rabat, som kan overskrives, hvis medarbejderen har de nødvendige rettigheder (nr. 13).

• Hvis der er sat flueben ved Send velkomstmail, vil medlemmet modtage den velkomstmail, der er tilknyttet medlemskabet (nr. 14).

• Tryk på Opret medlemskab (nr. 15).

Trin 7:

Nu skal medlemmet betale, og der er flere muligheder.

1. Opkræv via omgående betaling - Her betales for første periode og betalingskortet tilmeldes så der kan ske automatiske trækning i fremover.

2. Gå til kassen og betal nu - Der betales for første periode, men betalingskortet tilmeldes ikke.

3. Opkræv via kundens opkrævningsmetode - Beløbet overføres til medlemmets konto. Betalingskort tilmeldes ikke.

4. Gratis - Medlemmet skal ikke betale.

• Vi anbefaler Opkræv via omgående betaling (nr. 16).

• Tryk på Fortsæt (nr. 17).

Trin 8:

• Du kan sende et betalings- og oprettelseslink via email, sms eller åbne linket direkte på skærmen (nr. 18 til nr. 20).

Trin 9:

• Hvis du åbner linket, ser det således ud (nr. 21).