Alle samlingerCorona restriktionerFitness og træningscenter
Genåbning af fitnesscentre i forbindelse med corona; opret træningshold
Genåbning af fitnesscentre i forbindelse med corona; opret træningshold
Opdateret over en uge siden

Så kom genåbningen af fitnesscentrene endelig!

For at imødekomme restriktionerne om, hvor mange der må være i centeret på samme tid, anbefaler vi, at du sætter et ”træningshold” op, så medlemmerne skal have booket tid af til træningen på forhånd.

Vi har samlet en håndfuld guides, som kan hjælpe dig med at sætte dette op i FlexyFitness, her:

• Opret ny holdaktivitet

For at sikre at alle medlemmer kan tilmelde sig træning, anbefaler FlexyBox, at du opretter en særskilt aktivitet, så du også senere let kan fjerne adgangen til disse ”hold” igen.

Brug denne vejledning: Sådan opretter du aktiviteter

• Giv de medlemskaber, som ikke i forvejen giver adgang til hold, adgang til den nye aktivitet:

• Opret hold

Husk! At tage højde for medlemmer på jeres andre hold og antallet af medarbejdere, når du fastsætter holdets størrelse.

Brug denne vejledning: Sådan opretter du hold

• Lav kundebesked med login til medlemmer, som ikke før har haft adgang til hold.

• Klargør beskeden:

Vælg Kunde besked i dokument skabeloner. Du kan med fordel kopier beskeden fra Ny Kontrakt, så du har de tags, du skal bruge til medlemmernes login til holdportalen.

• Lav udtrækket af medlemmer på de medlemskaber uden hold:

Vælg Kundes kontrakter – > Kontrakttype og sæt flueben ved de medlemskaber, som ikke i forvejen giver adgang til hold. Vælg herefter Kundes kontrakter -> Er aktiv.

Når du har lavet udtrækket, trykkes på Avancerede funktioner -> Generer adgangskoder.

• Send beskeden

Når du har genereret adgangskoderne, trykkes på Send besked til alle -> E-mail.

Her vil beskeden, som du har klargjort, ligge klar. Du kan se eksemplet for, hvordan mailen ser ud, når medlemmet modtager denne, ved at klikke på ”eksempel”.

Tryk på send og medlemmerne har nu adgang til at booke jeres ”træningshold”.