Alle samlingerFlexyPlanLøn
Sådan opretter du løntrin
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du oprette løntrin.

Funktionen gør det muligt for systemet automatisk at ændre medarbejdernes løn, hvis de har opnået udvalgte krav. Dette værende enten anciennitet, bestemte kompetencer eller beskæftigelse.

Anciennitet: Udregnes ud fra hvor længe en medarbejder har været ansat og indsættes på hver enkelt medarbejder.

Kompetencer: Vælges på den enkelte medarbejder. Du opsætter kompetencer ved at følge denne vejledning: Sådan opretter du kompetencer

Beskæftigelse: Udregnes ud fra hvor mange timer en medarbejder har registreret, at medarbejderen har været på arbejde.

Sådan opretter du løntrin

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Lønaftaler.

• Tryk på Tilføj eller dobbeltkliken eksisterende lønaftale for at tilføje et løntrin.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

For at oprette et løntrin skal du gøre følgende:

• Angiv navn på lønaftale (nr. 1).

• Tryk på plus (nr. 2) for at oprette et nyt løntrin.

• Vælg Standard salær (nr. 3), hvilket er den løn medarbejderen skal modtage på det enkelte løntrin og vælg Lønart (nr. 4).

• Tryk på plus under Tillæg for at vælge et tillæg til løntrinnet (nr. 5).

• Tryk på plus under Krav for at vælge et krav til løntrinnet, som medarbejderen skal opfylde for, at medarbejderen stiger i løn (nr. 6).

• Du kan nu vælge anciennitet, kompetencer eller beskæftigelse (nr. 7) og udfylde felterne.

Trin 4:

• Du kan tilføje flere krav ved at trykke på plus (nr. 8).

• Tryk på Gem, når du er færdig med at oprette løntrinnet.

Trin 5:

Du kan se, hvad en medarbejder mangler for at nå et løntrin ved følge disse trin:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 6:

• Tryk på Personale (nr. 9).

• Dobbeltklik på den pågældende medarbejder (nr. 10).

Trin 7: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Medarbejder (nr. 11).

• Hold musen hen over ikonet ved Standard løngruppe, som vist på nedenstående billede (nr. 12).

• Der dukker nu et vindue op, hvor du kan se, hvilke krav der mangler for at opnå løntrinnet (nr. 13).

Trin 8:

Du kan tilføje Anciennitetsdato hos den enkelte medarbejder ved at vælge dato i feltet som vist på nedenstående billede (nr. 14).