Alle samlingerFlexyCRMTriggersystem
FAQ: Hvordan sætter jeg en trigger op, der sender en SMS til nye kundekontrakter?
FAQ: Hvordan sætter jeg en trigger op, der sender en SMS til nye kundekontrakter?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan sætter jeg en trigger op, der sender en SMS til nye kundekontrakter?

Svar:

I systemet kan du sætte det op, så der sendes en SMS til nye kundekontrakter.

Det kan være en fordel, da kunderne selv kan tilføje deres betalingskort eller få deres dørkode, så GDPR-reglerne bliver overholdt.

Info: Du kan indsætte link til betalingskort i SMS ved at følge denne vejledning: Hvordan indsætter jeg link til betalingskort i SMS ved oprettelse af nye kundekontrakter

Info: Du kan indsætte link til dørkode i SMS ved at følge denne vejledning: Hvordan indsætter jeg link til dørkode i SMS ved oprettelse af nye kundekontrakter?

Funktionen er tilgængelig fra 21.3.167

Dette sætter du op ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på OPSÆTNING, og tryk derefter på FLEXYBOX ADMINISTRATION.

• Tryk på MODULER, og tryk efterfølgende på TRIGGER SYSTEM.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Ny kundekontrakt (nr. 1).

• Tryk på Ny trigger (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv navn på trigger (nr. 3). I eksemplet er det Kortlink sendes som sms.

• Angiv hvornår reglen skal udføres (nr. 4).

• Tryk på det grønne plus ved HVAD skal der ske (nr. 5).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Send besked (nr. 6).

• Tryk på Fortsæt (nr. 7).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg SMS (nr. 8).

• Tryk på pil ned ved Vælg skabelon, der skal anvendes (nr. 9) og vælg den skabelon du har oprettet til formålet.

• Sæt flueben ved Send besked til inaktive kunder (nr. 10).

• Tryk på OK (nr. 11).

Trin 5: Handlingen er tilføjet (nr. 12).

• Tryk på OK (nr. 13) for at gemme ændringen.