Alle samlingerGenereltFaktureringssystem
Sådan opsætter og behandler du rykker i fakturasystemet
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvordan du opsætter og behandler en faktura i fakturasystemet.

Det kan bruges til at rykke dårlige betalere, så du øger chancen for, at regninger bliver betalt.

Info: Du kan også sætte et rykkergebyr op til fakturasystemet. Det gør du ved at følge denne: Hvordan sætter jeg et rykkergebyr op til faktureringssystemet?

Du opsætter og behandler en rykker i fakturasystemet ved at følge disse trin:

Trin 1:

Trin 2:

Du skal herefter opsætte rykker i fakturasystemet.

• Tryk på Opsætning, og tryk på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk på Avanceret opsætning.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Regning/Nota (nr. 1).

• Tryk på Fakturering (nr. 2).

• Angiv Navn, Auto forfald X dage og 1. rykker X dage (nr. 3).

• Tryk på Opret (nr. 4).

Betalings betingelsen kommer nu til syne i feltet (nr. 5). I eksemplet er det Netto kontant med auto forfald efter 8 dage, og 1. rykker sendes efter 14 dage, hvis fakturaen ikke er betalt.

Trin 4:

• Tryk på Rykker styring (nr. 6).

• Du kan herinde sætte Rykker 1, Rykker 2 og Rykker 3 op med Rykker vare, Rykker beløb, hvornår Næste rykker skal sendes og Skabelon for rykker (nr. 8).

• Tryk på Gem Ændringer (nr. 8), når du har opsat rykker-indstillingerne.

Trin 5:

Du skal herefter sende en rykkerfaktura.

Du kan også se en videovejledning på hvordan du sender en rykkerfaktura her: Sådan sender du en rykker i fakturasystemet

• Tryk på Vis (nr. 1), og tryk derefter på Fakturerings system (nr. 2).

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg fakturerede (nr. 3).

• Vælg hvilket rykker niveau den pågældende faktura er på (nr. 4).

• Højreklikden pågældende faktura (nr. 5).

• Tryk på Rykker (nr. 6).

Trin 7: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Rykker (nr. 7).

Trin 8:

• Du kan nu se den pågældende rykkerfaktura (nr. 8).

Trin 9:

Du kan også vælge, hvilket rykkertrin du vil sende den pågældende faktura til.

• Højreklikden pågældende faktura (nr. 9).

• Tryk på Vælg Rykker (nr. 10).

Trin 10: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg Rykker niveau (nr. 11).