Alle samlingerFlexyCRMRykkersystem
Sådan laver du rykkerprocedure i rykkersystemet
Opdateret over en uge siden

I rykkersystemet kan du lave en rykkerprocedure.

Du kan ved at lave en rykkerprocedure oprette rykkere og tilpasse dem, så de passer ind i det rykkerflow, der er mest hensigtsmæssigt i din forretning.

På den måde får I et effektivt rykkerflow, hvor I ikke skal tænke på at lukke kunder eller gøre medlemskaber inaktive, da dette sker automatisk. I sikrer derved, at dårlige betalere får de rette rykkere, så I får opkrævet gælden, og samtidig bruger I mindst muligt tid på at udsende rykkerne.

Sådan laver du rykkerprocedure i rykkersystem

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på rykkersystemet i fanen under.

Trin 2:

• Tryk på Rykkeropsætning (nr. 1) for at sætte rykkerprocedure op.

Trin 3:

• Tryk på Tilføj (nr. 2) for at tilføje en rykkerprocedure.

Trin 4:

• Angiv navn på rykkerprocedure (nr. 3) . I eksemplet er det Rykkerprocedure.

• Angiv afdeling og opkrævningsmetoder (nr. 4).

• Tryk på det grønne plus (nr. 5) for at tilføje et rykkertrin og gå til trin 5.

• Tryk på det røde minus for at slette et rykkertrin (nr. 6).

• Tryk på den gule blyant for at redigere et rykkertrin (nr. 7).

• Tryk på den grønne skraldespand for at vist slettede rykkertrin (nr. 8).

• Tryk på den blå pil for at gendanne slettede rykkertrin (nr. 9).

Trin 5: Du har trykket på det grønne plus (nr. 5) og skal nu oprette en rykker.

• Tryk på feltet ved Navn (nr. 10) og angiv navn på rykker. I eksemplet er det Rykker 1.

• Tryk på feltet ved Dage til forfald (nr. 11) og angiv antal dage, der er indtil rykkeren senest skal betales. I eksemplet er det 7 dage.

• Tryk på feltet ved Dage til næste rykker (nr. 12) og angiv antal dage, der skal gå før næste rykker bliver sendt. I eksemplet er det 8 dage.

• Tryk på pil ned ved Rykker skabelon (nr. 13) og vælg en skabelon. Kan du ikke vælge en skabelon, skal du først downloade den.

For at downloade en skabelon skal du følge vejledningen: Sådan finder du rykkerskabeloner.

• Tryk på feltet ved Sortering (nr. 14) og angiv, hvilken rækkefølge denne rykker skal komme i. I eksemplet er denne rykker nr. 2.

• Tryk på pil ned ved BeskedType (nr. 15) og vælg, hvordan rykkeren skal sendes ud. Du kan her vælge mellem Email, SMS eller ingen besked (nr. 16).

Husk! Hvis du vælger; Ingen besked bliver rykkeren ikke sendt.

• Tryk på feltet under Rykker tekst (nr. 17). Du kan her vælge at skrive en tekst, som kommer med på rykkeren.

• Tryk på de tre prikker ved Gebyr (nr. 18) og angiv det gebyr, som skal være på rykkeren. Rykkergebyret bliver lagt oveni opkrævningen. Rykkergebyret er et gebyr, som er opsat i varekartoteket.

Info: Hvis du ikke har oprettet gebyret endnu, skal du følge denne vejledning: Opret vare.

• Overvej om du vil sætte flueben i Afslut automatisk rykker(nr. 19).

• Overvej om du vil sætte flueben i Inkasso varsel (nr. 20).

• Du kan også tilføje en funktion på en rykker. Tryk på det grønne plus for at tilføje en funktion (nr. 21).

Trin 6:

• Tryk på den handling du ønsker for rykkeren (nr. 22).

• Tryk på Fortsæt (nr. 23).

22 og 23 handling.jpg

Trin 7:

Funktionen er nu tilføjet (nr. 24).

• Tryk på det røde minus for at slette en funktion.

• Tryk på blyanten for at redigere en funktion.

• Tryk på Gem ændringer (nr. 25) for at gemme rykkeren.

Trin 8:

Rykker 1 er nu tilføjet (nr. 26). Du kan oprette alle de rykkertrin du vil. Det gør du ved at gentage trinene i vejledningen. I nedenstående eksempel har vi også tilføjet Betalingspåmindelse, Rykker 2 og Rykker 3.

• Overvej om du vil aktivere Udfør automatisk ved rykkerne ved at sætte flueben (nr. 27).

• Tryk på Gem ændringer (nr. 28).

Trin 9:

Rykkerprocedure er nu tilføjet (nr. 29).

• Tryk på Rykker systemindstillinger (nr. 30) for at ændre i indstillinger.

Trin 10:

• Tryk på pil ned ved Hvordan skal sager sendes til Inkasso (nr. 31).
    Du har her følgende valgmuligheder:

• Spørg mig hver gang

• Send manuelt

• Send til Intrum

• Send ikke

• Overvej om du vil sætte flueben ved Forbind til localhost debt collection service (nr. 32).

• Tryk på feltet ved Antal dage til første rykker (nr. 33) og angiv antal dage.

• Overvej om du vil sætte flueben ved Legacy: Ryk ikke kunder der kun har udbetalinger (nr. 34).

• Tryk på feltet ved Minimumsbeløb for start af automatisk rykker (nr. 35) og angiv beløb.

• Tryk på OK (nr. 36) for at gemme ændringerne.