Sådan opsætter du en bordplan
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du opsætte en bordplan.

Husk! Før du begynder på denne vejledning er det vigtigt, at du har oprettet de borde som du skal bruge. Du opretter borde ved at følge vejledningen: Sådan opretter du borde

Trin 1:

• Tryk på FlexyPOS (nr. 1).

• Tryk på Administrér bordplan (nr. 2).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Opret (nr. 3).

Trin 3:

• Tryk på Nyt område (nr. 4).

• Indtast Navn, Bredde, Højde og evt. et baggrundsbillede (nr. 5).

• Tryk på Gem.

Info: Når du vælger højde og bredde er det bedst at vælge opløsningen af den mindste skærm I har. På den måde sikrer I, at alle skærme viser bordplanen bedst muligt.

Trin 4: Hvis det er det første bord som du skal have ind i salen.

• Vælg fanen Bar (nr. 6).

• Træk bordet ind (nr. 7).

Trin 5:

• Marker derefter den røde knap.

• Vælg fanen Bord (nr. 8).

Trin 6:

• Træk derefter borde ind.

Info: Hvis det bord du trækker ind ikke har et nummer eller et navn, markerer du bordet. Derefter kan du rette navnet i øvre venstre hjørne. Hvis du skal have fjernet et bord markeres bordet og dette trækkes ud til venstre i skærmbilledet.

Har du flere sale, kan du oprette knapper til at skifte over til en anden sal.

• Vælg fanen sal (nr. 9).

• Tryk på pil ned ved drop down-menuen (nr. 10) og vælg den sal, som skal linkes til ved tryk på knappen.