Sådan sætter du automatiseret bordplan op
Opdateret over en uge siden

I FlexyPOS er det muligt at få systemet til automatisk at placere reservationer på borde.

Funktionen gør, at systemet automatisk sætter en bordplan op. På den måde vælger systemet den bedst egnede placering af gæsterne. Det gør, at du slipper for selv at skulle placere samtlige bookinger dagligt, da det kun kræver en simpel opsætning at automatisere dette.

Husk! For at oprette bordprioriteter kræves det, at bordplanen er sat op. Er dette ikke gjort, kan du kontakte FlexyBox support på +45 70 22 48 84, og de vil hjælpe dig med opsætningen.

Sådan sætter du en automatisk bordplan op

Trin 1:

• Tryk på FlexyPOS (nr. 1).

• Tryk på Rediger bordprioritet (nr. 2).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue i højre side.

• Tryk på toppen i menuen for at vælge, hvor mange personer, der skal placeres i den igangværende bordprioritet (nr. 3). Som standard er der oprettet 2 prs., 4 prs. og 6 prs.

• Du kan også oprette en ny ved at trykke på det grønne kryds (nr. 3).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Indtast det antal personer du ønsker ved Person antal (nr. 4). I eksemplet er det 4 personer.

• Tryk på Ok.

Trin 4: Du kan oprette en bordprioritetto måder.

• 1) Én reservation til ét bord

• 2) Én reservation fordelt på flere borde

1) Én reservation til ét bord:

Dette er reservationer, som har en størrelse, hvor gæsterne kan være ved ét bord.

• Tryk på et bord for at markere bordet (nr. 5).

Trin 5:

• Ønsker du at låse bordet til det valgte antal personer trykker du igen på samme bord (nr. 6).

Bordet er nu låst til selskaber af den størrelse. I eksemplet er det en reservation på 4 personer.

Trin 6:

2) Én reservation fordelt på flere borde:

Dette er reservationer, som har en størrelse, hvor gæsterne kræver mere end ét bord.

• Tryk på et bord for at markere bordet (nr. 7).

Trin 7:

• Tryk herefter på endnu et bord (nr. 8). Du kan klikke på borde indtil de ønskede pladser er opnået.

Trin 8:

• Ønsker du at låse bordene til selskaber af denne størrelse, trykker du igen på sidste bord (nr. 9).

Bordene er nu låst til selskaber af den størrelse.

Trin 9:

Du kan ved hver bordprioritering sætte et minimum antal personer (nr. 10).

• Minimum sættes på for at begrænse små selskaber i at blokere for reservationer på større borde. Dette gøres ved at sætte minimum antal personer for bordprioriteten, altså, hvor mange skal minimum sidde ved det enkelte bord eller den enkelte bordsammensætning.

Trin 10:

Du kan også sortere i bordprioriteringen. Det gør, at du kan bestemme hvilket bord, systemet skal vælge først. Systemet vil her begynde med at tjekke ledigheden på det første bord på listen og derefter fortsætte ned.

• Du sortere bordene ved drag-and-drop, hvor du trækker det pågældende bord op eller ned på listen (nr. 11 og nr. 12).

• Tryk på GEM ÆNDRINGER OG LUK (nr. 13) for at afslutte.

Systemet vil nu automatisk placere kunder på borde efter de anvisninger, som I har sat op i systemet.