Alle samlingerFlexyBIRapporter og skabeloner
FAQ: Hvordan indsætter jeg link til dørkode i SMS ved oprettelse af nye kundekontrakter?
FAQ: Hvordan indsætter jeg link til dørkode i SMS ved oprettelse af nye kundekontrakter?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan indsætter jeg link til dørkode i SMS ved oprettelse af nye kundekontrakter?

Svar:

I systemet kan du indsætte link til dørkode i SMS ved oprettelse af nye kundekontrakter.

Funktionen er tilgængelig fra 21.3.167

Info: Hvis du benytter Biostar, skal du gøre dine kunder opmærksom på, at de skal bruge tegnet # før og efter de indtaster deres kode.

Det gør du ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på OPSÆTNING, og tryk derefter på FLEXYBOX ADMINISTRATION.

• Tryk på GRUND OPSÆTNING, og tryk efterfølgende på DOKUMENT SKABELONER.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Rul ned i venstre side indtil du kommer til Ny kundekontrakt (trigger).

• Tryk på Ny kundekontrakt (trigger) (nr. 1).

• Tryk på SMS (nr. 2).

• Rul ned indtil du kommer til CustomerCardList.

• Træk CustomerCardList ind i SMS-beskeden der hvor du ønsker dørkoden skal være (nr. 3).

Info: Hvis du benytter Biostar skal du ikke benytte ovenstående tag. Du skal i stedet anvende disse tags: [Customer.ID] og [Customer.GeneratedCustomerCode]. Anvender du en fingeraftrykslæser skal du bruge begge tags, men anvender du en kortlæser skal du kun bruge følgende tag: [Customer.GeneratedCustomerCode]

• Tryk på Gem for at gemme ændringen (nr. 4).