Alle samlingerFlexyBIRapporter og skabeloner
Sådan finder og bruger du skabeloner til at importere data til systemet
Sådan finder og bruger du skabeloner til at importere data til systemet
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du finde og bruge skabeloner til at importere data til systemet.

Det kan være relevant, hvis du har data fra tidligere, som du gerne vil have ind i FlexyBox. I nedenstående vejledning bruger vi et eksempel med at importere gavekort, men det kunne også være personale, varekartotek eller råvare.

Sådan finder og bruger du skabeloner til at importere data til systemet

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk efterfølgende på Importer CSV filer.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Fil Format (nr. 1) og vælg format. I eksemplet er det Gavekort.

• Tryk på Skriv skabelon (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg en mappe at gemme dokumentet i (nr. 3). I eksemplet er det på Skrivebordet.

• Tryk på Gem (nr. 4).

Trin 4:

• Åben filen og udfyld med dine data. I eksemplet er det følgende:

• Number: Det ønskede nummer til gavekortet. I eksemplet er det 500.

• Text: En fritest.

• Amount: Beløb, hvis det er et gavekort, hvor kunder ikke behøver at bruge det fulde beløb på én gang.

• CreationDate: Oprettelsesdato.

• ExpireDate: Udløbsdato.

• MaxAmount: Beløb, hvis det er et gavekort, som skal bruges på én gang. Et eventuelt restbeløb går tabt.

• IsUsed: Dette felt kan du undlade, da du ikke har lyst til at importere brugte kort.

• CertificateType: Her skal du tage stilling til, hvilken type gavekort der er tale om. Som standard er der i systemet oprettet Salgs gavekort og Gratis gavekort. Hvis du ønsker flere typer, kan du følge denne guide Gavekorts opsætning

• CardData: Dette udfyldes, hvis du har tildelt magnetkort.

Trin 5:

Når du er færdig med at indtaste informationer, skal du gemme filen og importere den til FlexyBox systemet.

• Tryk på de tre prikker ved Vælg fil (nr. 5).

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på filen (nr. 6).

• Tryk på Åbn (nr. 7).

Trin 7:

• Tryk på Indlæs fil (nr. 8).

Herefter vil gavekortene være oprettede.