Alle samlingerFlexyCRMTriggersystem
FAQ: Hvordan sender jeg en dagsrapport ved dagsafslutning via trigger system?
FAQ: Hvordan sender jeg en dagsrapport ved dagsafslutning via trigger system?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan sender jeg en dagsrapport ved dagsafslutning via trigger system?

Svar:

I systemet kan du sætte en trigger op til at sende en dagsrapport ved dagsafslutning.

Funktionen gør, at du sikrer, at dokumentation for dagen bliver sendt til relevante personer. En dagsrapport er relevant for bogføringen, men også udviklingen af din virksomhed, da du har mulighed for at lave statistik og se områder, du skal have fokus på for at optimere fremadrettet.

Du sætter en trigger op til at sende en dagsrapport ved dagsafslutning ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk efterfølgende på Trigger system.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Dagsrapporter (nr. 1).

• Tryk på Ny trigger (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Indtast en beskrivende tekst for reglen ved feltet i toppen (nr. 3).

• Tryk på pil ned under HVORNÅR skal reglen udføres (nr. 4) og vælg Ved dagsafslutning.

• Tryk på det grønne plus (nr. 5) for at bestemme, hvad der skal ske.

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den handling, som du vil tilføje (nr. 6). I eksemplet er det Send besked.

• Tryk på Fortsæt.

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

Du skal her tage stilling til følgende.

• Vælg den type besked, der skal sendes (nr. 7). I eksemplet er det Mail.

• Tryk på pil ned og vælg den skabelon, der skal anvendes (nr. 8). I eksemplet er det Standard dagsrapport.

• Vælg hvem dagsrapporten skal sendes til (nr. 9) og tilføj personen ved at trykke på de tre prikker (nr. 10).

• Tryk på OK.

Info: Hvis du ønsker flere modtagere, skal du oprette flere trigger regler.

Husk! Hvis du ønsker, at din trigger skal vedhæfte PDF-dokumentet, så er det vigtigt, at dette er valgt i dokumentskabelonen; Vedhæft automatisk dokument ved email afsendelse. Rediger dokument skabelon