Sådan opretter du rabatkoder / kuponkoder
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du oprette rabatkoder / kuponkoder.

Disse koder kan du eksempelvis anvende som præmier i en konkurrence eller som gave til kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Info: Du kan printe koderne ved at følge denne vejledning: Hvordan printer jeg rabatkoder / kuponkoder?

Info: Du kan importerer koderne ved at følge denne vejledning: Hvordan importerer jeg rabatkoder / kuponkoder?

Sådan opretter du rabatkoder / kuponkoder

Trin 1:

• Du skal først oprette en rabat. Det gør du ved at følge denne vejledning: Oprette rabatter

Trin 2:

Du skal herefter oprette selve koden. Dette gør du ved at gøre følgende:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk efterfølgende på Rabatter.

• Dobbeltklikdet aktuelle gavekort.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kuponkoder (nr. 1).

Hvis der dukker et vindue op, som spørger, om du gerne vil glemme, skal du trykke Yes.

• Tryk på Opret (nr. 2).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

Du kan nu vælge mellem Manuelt at indtastet kuponkode eller flere kuponkoder.

• Hvis du vælger Manuelt indtastet kuponkode (nr. 3) skal du indtaste koden i feltet (nr. 4).

• Hvis du vælger Flere kuponkoder (nr. 5), skal du angive antal koder (nr. 6).

• Vælg om koden maks kan bruges X gange eller om der skal være ubegrænset brug af koden (nr. 7).

• Tryk på Gem i Kuponkode-vinduet (nr. 8).

• Tryk på Gem i Rabat Type-vinduet.

Du skal herefter distribuere koden til de kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere, der skal have den.

Info: Du kan udskrive en rabatkode pr. salg ved at følge denne vejledning: Hvordan udskriver jeg rabatkode på bon / kvittering?