Sådan opretter du rabatter
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du oprette rabatter.

Funktionen kan anvendes til eksempelvis personalerabat.

Sådan opretter du rabatter

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk på Rabatter.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tilføj (nr. 1) for at oprette en ny rabat.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv navn (nr. 2). I eksemplet er det Personale rabat.

Du kan nu oprette rabattentre måder.

• Standard rabat (nr. 3). Denne giver rabat på alt det, der er i varekartoteket med en given %-sats.

• Rabat på en eller flere varegrupper med individuelle %-satser (nr. 4). Se trin 4.

• Rabat på en enkelt vare med enten %-sats eller med en rabatpris (nr. 5). Se trin 5.

Info: Du kan også lave en avanceret opsætning på rabatten for at tilpasse den yderligere. Det gør du ved at følge denne vejledning: Sådan sætter du avanceret-opsætning op under rabatter

Trin 4: Dette er et eksempel på rabat på to varegrupper.

• Personalet vil her få 50 % på alt mad (nr. 6) og 75 % på alt øl (nr. 7), men ikke rabat på andet.

Trin 5: For at få rabat på en enkelt vare, skal du gøre følgende.

• Tryk på Tilføj (nr. 8) for at tilføje den/de enkelte varer, du vil give rabat på.

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklik på den/de varer, du vil give rabat på (nr. 9).

• Varerne bliver tilføjet i feltet under Valgte varer (nr. 10).

• Tryk på OK (nr. 11), når du har valgt de ønskede varer.

Trin 7: Varerne er nu blive tilføjet i feltet under Vare. Du skal nu tilføje den rabat, der skal gives på de enkelte varer.

• Tryk på feltet under Rabatpris (nr. 12) og tilføj rabat.

• Som standard er rabatprisen sat til kroner. For at ændre rabatprisen fra kroner til procent, skal du sætte flueben i feltet under Procent og ud fra den enkelte vare (nr. 13).

I eksemplet gives en %-vis rabat på Coca-cola, som er på 50 %, og Tuborg Classic Dåse får en fast pris på 5 kr.

• Tryk på Gem.

Info: Du kan oprette rabatkoder/kuponkoder ved at følge denne vejledning: Sådan opretter du rabatkoder / kuponkoder

Trin 8:

For at bruge den nye rabattype; Personale rabat i kassen, skal du gøre følgende:

• Gå til kassen (nr. 14).

Trin 9: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Rabat i toppen af vinduet (nr. 15).

Trin 10: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg den rabattype du har oprettet (nr. 16).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Færdig (nr. 17).

Du kan også vælge Valgfri rabatsats, hvis du selv vil indtaste en rabat (nr. 17).