Alle samlingerFlexyMenuElektronisk menukort
Sådan opsætter du et elektronisk menukort
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du sætte et elektronisk menukort op.

Funktionen gør, at du kan tilpasse menukortet efter dine ønsker og behov, så du kan yde en optimal kundeservice.

Vejledningen indeholder følgende:

• Sådan opsætter du et elektronisk menukort

• Sådan opretter du en produktmenu

• Sådan tilføjer du grupper til produktmenu

• Sådan tilføjer du et nyt produkt i en gruppe under en produktmenu

Sådan opsætter du et elektronisk menukort

iPad: Kræver iPadOS 8.0 eller en nyere version.

Apple Vision: Kræver visionOS 1.0 eller en nyere version.

Trin 1:

Trin 2:

• Åben FlexyBox systemet.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Kassesystem (nr. 1).

• Tryk på FlexyMenu (nr. 2).

• Sæt flueben ved Åben automatisk tjenerkaldsmenu ved nyt kald (nr. 3), hvis du ønsker, at den automatisk skal åbne tjenerkaldsmenu ved nyt kald. Ved at trykke på tandhjulet kan du tilføje overstyring af arbejdsstation.

• Ved Payment terms og Payment types kan du sætte betaling op til det elektroniske menukort: Du skal følge denne vejledning: Sådan sætter du betaling op til elektronisk menukort

• Ved Show bowling menu alleys kan du tilføje/ændre navne på spillere. Du skal følge denne vejledning: Hvordan tilføjer/ændrer jeg navne på spillere i det elektroniske menukort?

• Tag stilling til om du vil skjule tjenerkald ved Hide waiter call (nr. 4).

• Tryk på Rediger (nr. 5) for at oprette og administrere menukort.

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det grønne plus (nr. 4).

• Angiv navn på det elektroniske menukort (nr. 5).

• Vælg menu konfiguration eller tryk på rediger for at ændre menu konfigurationerne (nr. 6).

Info: De Menu konfigurationer, du laver, vil være synkroniseret på tværs af hele kæden, så de kan genbruges på tværs af afdelinger. En afdeling kan derved stadig lave et menukort, hvor de bruger en bestemt menu konfiguration som indhold.

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

Du kan lave en ny, ændre eller slette menu konfiguration.

• Tryk på Rediger tema (nr. 7).

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

• Det er herinde muligt at redigere i temaet efter dine ønsker og behov (8). Rul ned for at se flere redigeringsmuligheder i temaet.

• Tryk på OK, når du er færdig med at redigere i temaet.

Sådan opretter du en produktmenu

Trin 7: Du kan nu oprette en produktmenu. Dette kan eksempelvis være Forretter, Hovedretter, Desserter, Drinks osv.

• Tryk på plus (nr. 9) for at oprettet en ny produktmenu.

• Angiv navn på menupunkt ved Nyt menupunkt (nr. 10). Det kan eksempelvis være Hovedretter, hvilket bruges i trin 8 og frem.

• Angiv navn på gruppe ved Ikke navngivet gruppe (nr. 11). Det kan eksempelvis være Pizza, hvilket bruges i trin 8 og frem.

• Tryk på skraldespands-ikonet for at slette en produktmenu (nr. 12).

Sådan tilføjer du grupper til produktmenu

Trin 8: Du kan oprette grupper under en produktmenu.

• Tryk på den ønskede produktmenu (nr. 13). I eksemplet er det Hovedretter.

• Tryk på plus ud for produktmenunavnet (nr. 14).

• Der vil nu dukke en gruppe mere op, som du også kan navngive ved Ikke navngivet gruppe (nr. 15).

Sådan tilføjer du et nyt produkt i en gruppe under en produktmenu

Trin 9: Du skal nu oprette et produkt i en gruppe.

• Tryk på plus (nr. 16) ved den ønskede gruppe.

• Der åbnes et nyt vindue. Dobbeltklikden ønskede vare (nr. 17).

• Varen er nu blevet tilføjet under Valgte varer (nr. 18). Tryk på OK for at tilføje varen.

Trin 10: Produktet er nu tilføjet. Du kan ændre placeringen af produktet ved at trække det frem eller tilbage.

• Du kan også redigere i produktets layout. Højreklikproduktet (nr. 19).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Størrelse (nr. 20). Du kan her ændre på størrelsen af produktet til enten lille, bred, høj eller stor.

• Tryk på Omdøb (nr. 21). Du kan her omdøbe produktets navn. Se trin 11.

• Tryk på Gå til varekartotek (nr. 22). Du kan her bl.a. ændre billedet og beskrivelsen af produktet. Se trin 12.

• Tryk på Slet kort (nr. 23). Du kan her slette det valgte produkt fra det elektroniske menukort.

Trin 11:

• Omdøb produktet under Ny titel (nr. 24).

• Tryk på Fortsæt. Navnet er nu ændret.

Trin 12:

• Tryk på FlexyMenu (nr. 25).

• Du kan her ændre billedet og beskrivelsen af produktet (nr. 26).

Du kan også sætte et kassespørgsmål op på en vare. Det gør du ved at følge denne vejledning: Sådan opretter du et kassespørgsmål

• Tryk på OK, når du er færdig med at redigere produktet.

Trin 13:

• Tryk på Gem og luk (nr. 27), når du har oprettet alle produktmenuer med grupper og produkter, som du ønsker.

Trin 14: Du kommer nu tilbage til vinduet med indstillinger til elektronisk menukort.

• Tryk på pil ned ved Overstyr POS Arbejdssation (nr. 28) og vælg en arbejdsstation, hvis du ønsker, at den skal overstyre.

• Sæt flueben ved Ekstra print (nr. 29), hvis du ønsker ekstra print.

• Tryk på pil ned ved Ekstra print printer (nr. 30) og vælg en printer, hvis du ønsker ekstra print.

• Tryk på OK.

Trin 15: Du kommer nu tilbage til det første vindue fra det elektroniske menukort.