Version 22.4
Opdateret over en uge siden

Denne release log forklarer, hvilke nye funktioner der kommer i version 22.4.

Info: Ved at trykke på 'Følg' i højre side får du automatisk besked, hvis der bliver tilføjet funktioner til denne release log.

Version 22.4

​​​​​

• Lagerstyring: Ordrestyring og lagerstyring sker nu pr. afdeling

• Lagerstyring: Der er tilføjet et felt ved Lagerbeholdning (nr. 1), så du kan se enheder i dit lager. I eksemplet er det Kasser. Dette felt er også tilføjet ved minimumsbeholdningen, hvor du også kan se enhederne (nr. 2 og nr. 3).

• Når medlemmer bliver afvist ved døren af et Biostar dørsystem, bliver det afviste fremmøde registreret i fremmødeoversigten (nr. 1).

• Standard skabelon til kvittering ved automatisk opkrævning er nu tilføjet til systemet.

• Det er nu muligt at bruge brugerdefinerede kundefelter på alle rapporter.

• Udestående saldo bliver nu først vist, når der er tale om et beløb, som er forsøgt opkrævet.

• Der er log, når 'Tæller som spisende' på en vare bliver ændret.

• Det er muligt at oversætte vareegenskabsværdier