Alle samlingerFlexyInventoryLagerstyring
FAQ: Hvordan flytter jeg varer mellem lagere?

Spørgsmål:

Hvordan flytter jeg varer mellem lagere?

Svar:

I systemet kan du flytte varer mellem lagere.

Det kan være relevant, hvis du har forskellige lagerområder og vil flytte varer imellem områderne. Det er med til at sikre, at de forskellige lagere bliver talt korrekt op.

Du flytter varer mellem lagere ved at følge disse trin:

Du kan nedenfor både se vejledningen via en video og læse den trin for trin.

Info: For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.

Trin 1:

• Tryk på Vis (nr. 1).

• Tryk på Lagerstyring (nr. 2).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Lager områder (nr. 3).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på det lagerområde du vil flytte varerne til (nr. 4).

• Tryk på Lageropfyldning (nr. 5).

Trin 3:

• Tryk på pil ned ved Tilføj produkt (nr. 6) og tilføj varen.

• Tryk på pil ned ved Flyt fra følgende lager (nr. 7) og vælg det lager, du vil flytte varerne fra.

• Indtast antal af varen under Opfyldnings antal (nr. 8).

• Tryk på Gem ændringer (nr. 9).