FAQ: Hvordan tillader jeg booking af frigivne borde online og laver booking begrænsning på frigivne borde?
FAQ: Hvordan tillader jeg booking af frigivne borde online og laver booking begrænsning på frigivne borde?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan tillader jeg booking af frigivne borde online og laver booking begrænsning på frigivne borde?

Svar:

I systemet kan du bestemme om booking af frigivne borde er tilladt online. Du kan samtidig bestemme hvor langt ud i fremtiden et frigivet bord kan bookes.

Dette kan være relevant, hvis gæsten er gået, hvor manageren ser om der er nye selskaber, der skal placeres og frigiver bordet. Bordet er nu tilgængelig for placering op til x timer/minutter ud i fremtiden.

Funktionen er tilgængelig fra version 20.5

Du kan nedenfor både se vejledningen via en video og læse den trin for trin.

Info: For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.

Du sætter det op ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Booking systemer (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved Bordbestilling (nr. 2).

• Tryk på Online (nr. 3).

• Rul ned indtil du kommer til Tillad booking af frigivne borde og Frigivet bord booking begrænsning.

• Sæt flueben ved Tillad booking af frigivne borde for at aktivere funktionen (nr. 4).

• Angiv hvor langt ud i fremtiden et frigivet bord kan bookes ved Frigivet bord booking begrænsning (nr. 5).

• Tryk på OK for at gemme ændringerne.